NaslovnicaVijestiJorge Mendes transferom Ronalda zaradio nevjerovatnu cifru novca, ali tu ne želi...

Jorge Mendes transferom Ronalda zaradio nevjerovatnu cifru novca, ali tu ne želi stati te u Juventus dovodi nekada velikog rivala Portugalca!

Jorge Mendes je vjerovatno najbolji nogometni agent na svijetu. Čovjek koji pod svojom palicom ima cijelu vrstu sjajnih nogometaša ali i velike veze u engleskom klubu Wolwerhamptonu, sa transferom Ronalda zaradio je toliki novac da bi bez problema mogao da ništa ne radi do kraja života.

transferom Ronalda

Poznati portugalski agent Jorge Mendes smatra se najboljim agentom na svijetu. Pod njegovim kišobranom su brojni istaknuti nogometaši, a sa svojim najpoznatijim klijentom, naravno, portugalskim superstarom Cristiano Ronaldom, zaradio je bogastvo. Mendes je uspio dogovoriti Ronaldov transfer iz Reala u Juventus prije nekoliko dana, te je i sam dobio ogromnu novčanu nagradu za njegov transfer.

>> KAKVA KUPOVINA: Fulham doveo nogometaša koji je prošle godine bio na pragu prelaska u Barcelonu

Mendes, koji je prije tjedan dana surađivao s Juventusom kada je u klub doveo je još jednog svog igrača  Joaa Cancela, sa transferom Ronalda u svoj džep stavio je lijepu nagradu od 12 milijuna eura.

[su_bet365_100bonus]

Stara Dama, izgleda ozbiljno razmišlja o trofeju Lige prvaka kojeg čeka više od dva desetljeća. Nakon akvizicije Cristiana Ronalda, sada žele pojačati obrambene redove kluba. Pojačanje su ponovo pronašli  u Madridu, ali ovaj put na drugoj strani grada. Prema Tuttosportu, Juventus i njihov trener Max Allegri opasno su zagrijani za reprezentativca Urugvaja i člaana Atletica, iskusnog Diego Godina.

Ronaldo bi tako mogao ukrstiti moću, sa igračem sa kojim je u prošlosti vodio velike bitke na terenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!