NaslovnicaVijestiJoš jedna zvijezda seli u Kinu: Argentinac dogovorio sve uslove

Još jedna zvijezda seli u Kinu: Argentinac dogovorio sve uslove

Još jedna zvijezda seli u Kinu. Ovaj put zvijezda PSG-a. Ezequiel Lavezzi će kako stvari stoje da se preseli u Kinu, ali ne prije nego što se suoči sa Chelseajem u Ligi prvaka, navode izvještaji iz Francuske.

Još jedna zvijezda seli u Kinu

Argentinski internacionalac je već navodno odlučio da će otići u kinesku Super ligu, iako je sada samo pitanje kojem timu će se pridružiti.

Francuski list L’Equipe tvrdi da će 30-godišnjak potpisati za Hebei Kina Fortune na dvije godine, gdje će zarađivati 11 miliona funti godišnje.

Međutim, napadač će se pridružiti Hebei-u tek nakon utakmice protiv Chelseaja u Parizu, koja se igra naredne sedmice.

Lavezzi će stoga vjerovatno odigrati oproštajnu utakmicu protiv Chelseaja u koji je navodno trebao doći tokom januarskog prijelaznog roka.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Napadač nije uspio ostaviti utisak na Laurent Blanca ove sezone i odigrao je samo tri utakmice Lige 1 do sada. Mnogo špekulacija je bilo da će otići iz PSG-a.

Bilo je interesa od Chelseaja, Liverpoola i Manchester Uniteda, ali niko od njih nije mogao da dogovori uslove sa Argentincem.

Međutim, kineski klubovi mogu kupovati do 26. februara, a PSG je uspio da dogovori uslove sa dva kluba, ali čini se da je Hebei uspio da pobijedi u toj utrci, uprkos interesu Shanghai Shenue.

Navijači Chelsea će biti u strahu od Lavezzija koji će htjeti otići iz PSG-a sa ‘velikim praskom’. Utakmica će se igrati u utorak (20:45).

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!