NaslovnicaVijestiJose Allen: Kloppove kritike su ono što nam je trebalo

Jose Allen: Kloppove kritike su ono što nam je trebalo

Veznjak Liverpoola Jose Allen izjavio je da komentari njegovog trenera Jurgena Kloppa su pomogli njegovom timu da se oporave od poraza protiv West Hama.

during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on October 17, 2015 in London, England.
during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on October 17, 2015 in London, England.

Kloppov tim je na Upton Parku u subotu poražen rezultatom 2-0, ali je ubrzo stigao odgovor i savladan je Stoke City rezultatom 1-0 u prvoj utakmici polufinala Liga kupa koja je odigrana u utorak.

Jose Allen, koji je asistirao Jordonu Ibeu kod pobjedničkog gola, kaže da su upravo Kloppove kritike ono što je bilo potrebno da se tim oporavi nakon loše predstave protiv West Hama.

“Rekao nam je par iskrenih kritika i kao tim mislim da smo konačno trebali to čuti. Ali ovaj tim ima sjajan karakter, igrače koji žele naporno raditi, tako da s tim nemamo problema.”

“Znali smo da moramo odgovoriti dobrom igrom prije svega, nastupima punim predanosti i želje da pobijedimo i mi smo to i učinili.”

Allen je ove sezone zbog povrede odigra samo jednu utakmicu u ligi od prve minute, a dodao je još i pet nastupa sa klupe.”

25-godišnjak ima ugovor sa “Redsima” do 2017. godine, ali je priznao da su razgovori vezani za novi ugovor u malom zastoju.

“To je stvar koja se utišala vremenom, tako da zapravo i nisam previše siguran. Započeo sam samo jednu utakmicu u ligi ove sezone i želim igrati još više, mislim da je to slučaj kod bilo kojeg igrača u ovakvoj situaciji.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!