NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO GA JE UVIJEK OBOŽAVAO: "Oko njega treba graditi tim" -...

JOSE MOURINHO GA JE UVIJEK OBOŽAVAO: “Oko njega treba graditi tim” – vraća bivšu zvijezdu u Totenham!

Sljedećih nekoliko mjeseci bi trebali biti prilično zanimljivi u Tottenhamu. Bilo je poznato da je Daniel Levy bio prilično škrt, dok je Mauricio Pochettino radio čuda sa ograničenim sredstvima.

zvijezdu u Totenham

Ne kažemo da Argentinac nije napravio neke velike potpise, ali povijest sugerira da će se Jose Mourinho razbacivati sa novcem. On je to učinio u većini svojih klubova, a čini se da su mu ponovo obećali neke transfere kao dio dogovora o prihvaćanju posla.

To znači da transfer špekulacije mogu započeti, tako da ima smisla da je najočitija meta tamo gdje su mediji započeli.

Izvještaj AS-a pokazuje da je Gareth Bale oduvijek imao obožavatelja u Mourinhu. Oni sugeriraju da ga je želio dovesti na Old Trafford kada je preuzeo Manchester United, dok je Bale jedan od glavnih razloga što se želio vratiti u Madrid, jer ga je smatrao ključnim igračem oko kojeg treba graditi tim.

Ako to povežete sa Baleovom poviješću sa Tottenhamom i očigledno nezadovoljstvo u Madridu, onda to izgleda kao da nema smisla.

U ovom trenutku jedini nedostatak jeste što izvještaj ukazuje na to da bi se to moglo dogoditi najvjerojatnije idućeg ljeta.

Izgleda da će Real sljedeće godine krenuti na ozbiljnu kupovinu Kylian Mbappea, tako da će Balea izbaciti iz prve momčadi.

Španjolska štampa je dala sve od sebe da demantira Balea i sigurira da ga zanima samo igranje golfa, ali on i dalje ostaje izvanredan u Velsu i pokazao je da igra na visokoj razini.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!