NaslovnicaVijestiJose Mourinho kupuje prvo pojačanje ovog ljeta u Barceloni: Katalonci traže 20...

Jose Mourinho kupuje prvo pojačanje ovog ljeta u Barceloni: Katalonci traže 20 milijuna eura!

Svaki klub ima igrača protiv kojeg se navijači okrenu kada stvari krenu po zlu, pa je vjerojatno dobra ideja da nastavite dalje ako se to dogodi vama.

Jose Mourinho kupuje

Ivan Rakitić je bio sjajan sluga Barceloni i pomogao je da se ublaži taj prijelaz u doba Xavija i Inieste, ali njegov je tempo nestao i vjerojatno previše usporava stvari na terenu.

Izgleda da će mu ova sezona biti posljednja na Nou Campu, pa su počele priče o njegovom sljedećem odredištu.

Izvješće Football Espana pokazalo je da su Spursi sada favoriti za dovođenje Hrvata, ali to bi bio rizičan potez Josea Mourinha.

Sugerira se da će Barca tražiti 20 milijuna eura kako bi ga pustili, a Sevilla ga želi vratiti, ali oni će se možda mučiti za prikupljanje tog novca.

Mourinho mora obnoviti svoju ekipu Tottenhama i teško je vidjeti kako dobiva puno novca za to, no potpisivanje igrača koji je ostario koji je izgubio korak i ide prema kraju karijere mogao bi biti upitan izbor.

U ovom trenutku ništa nije dogovoreno, ali gotovo se čini neizbježnim da će on da se preseli u novu klub ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!