NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO ODLUČIO: Evo na kojoj poziciji će igrati Alexis Sanchez u...

JOSE MOURINHO ODLUČIO: Evo na kojoj poziciji će igrati Alexis Sanchez u nastavku sezone!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourino odlučio je kako će jedna od najvećih zvijezda njegovog tima Alexis Sanchez igrati na novoj poziciji u nastavku sezone.

Sanchez će igrati na novoj poziciji

Čileanski reprezentativac je jako loše krenuo u novu sezonu, a nedavno se navodno posvađao sa Mourinhom, koji ga nije ni uvrstio na listu pozvanih igrača za susret sedmog kola Premier lige protiv West Ham Uniteda.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, on se vratio u tim već u sljedećem kolu protiv Newcastle Uniteda, kada je utakmicu započeo na klupi za rezervne igrače, a zatim je postigao pobjednički gol nakon ulaska u igru u drugom poluvremenu, svoj prvi još od aprila kada je bio strijelac u FA Kupu. Mourinho ga je koristio protiv Newcastlea na poziciji drugog napadača, odmah iza Romelua Lukakua, a Bleacher Report izvještava kako bi mu to mogla biti glavna pozicija u nastavku sezone. 29-godišnjak je kroz većinu karijere igrao na svojoj prirodnoj poiziciji lijevog krila, a bio je jako nezadovoljan nakon što je Mourinho odlučio kako će igrati na poziciji desnog krila protiv Valencije u Ligi prvaka. Međutim, on navodno ne bi imao ništa protiv igranja na poziciji iza Lukakua.

Belgijski napadač je također loše krenuo u novu sezonu, te Mourinho smatra kako će mu Sanchez pomoći u vrhu napada. Ukoliko je ovo zaista istina, mogli bismo gledati dosta ofanzivniji United u nastavku sezone, s obzirom da bi na krilnim pozicijama u tom slučaju više prilika dobijali Marcus Rashford i Anthony Martial.

‘Crveni vragovi’ se trenutno nalaze na osmom mjestu u Premier ligi, sa samo 13 osvojenih bodova iz osam odigranih kola. Već su pretrpjeli tri poraza u sezoni, a u sljedećem kolu, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda, očekuje ih jako teško gostovanje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja, koji je izjednačen na vrhu tabele sa Manchester Cityjem i Liverpoolom po broju bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!