NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO POGAZIO SVOJE RIJEČI - SRAMOTA: Pogledajte što je rekao za...

JOSE MOURINHO POGAZIO SVOJE RIJEČI – SRAMOTA: Pogledajte što je rekao za Tottenham dok je bio u Chelseaju!

Iskopan je i stari citat Jose Mourinha o prethodnim vezama sa njim i menadžerskim poslom u Tottenhamu.

Prema pisanju Daily Maila, Mourinho je 2015. godine govorio o odbijanju Spursa u 2007. godini, jer je previše volio navijače Chelseaja.

“Ne bih prihvatio posao, jer previše volim navijače Chelseaja”, citira ga Mail.

Portugalski taktičar je danas najavljen kao novi menadžer Tottenhama koji će zamijeniti Mauricio Pochettina, tak oda očitov više ne shvaća osjećaje navijača Chelseaja.

Mourinho je na Stamford Bridgeu imao dvije čarolije, osvojio je tri titule lige i brojna druga odličja u svoje vrijeme u zapadnom Londonu, ali sada je spreman preuzeti odgovornost za jednog od njihovih najvećih rivala.

Pochettinovo otpuštanje je najavljeno sinoć prije nego što je Mourinho brzo rano jutros potvrđen kao zamjena za Argentinca.

Mourinho posljednjih posao je bio u Manchester Unitedu, pa su se možda navijači Chelseaja već pomirili sa činjenicom da njihov bivši heroj nema nikakve poteškoće u vođenju njihovih najvećih rivala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!