NaslovnicaVijestiJose Mourinho priznao da Brazilac stiže u Manchester United

Jose Mourinho priznao da Brazilac stiže u Manchester United

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nagovijestio je kako će u klub ovog ljeta doći Brazilac, ali i dodao kako to neće biti krilni igrač Chelseaja Willian, sa kojim je ranije surađivao u karijeri.

Brazilac stiže u Manchester United

Već duže vremena ‘Crveni vragovi’ se povezuju sa dovođenjem veznjaka Shakhtar Donetska i brazilskog reprezentavca Freda, kao i sa zvijezdom Juventusa Alexom Sandrom.

Mourinho je u intervjuu za ESPN Brazil rekao: “Mislim da tim bez brazilskog igrača nije tim. Međutim, s druge strane, tim sa tri ili četiri Brazilca također ne može činiti sjajan tim. Naravno, šalim se. Mislim da brazilski igrači posjeduju veliki talenat i njihova kreativnost je nemjerljiva. Za europske klubove je vrlo važno da imaju barem jednog Brazilca koji na svoj, poseban način doprinosi igri.”

Bivši trener Chelseaja je priznao kako su male šanse da na Old Trafford dođe njegov bivši igrač Willian, koji igra sjajnu sezonu u dresu ‘Plavaca’: “Surađivao sam sa Brazilcima u svakom timu koji sam trenirao i uživao sam u tome. Tko zna hoćemo li imati Brazilca u timu sljedeće godine. Ne vjerujem da će to biti Willian, jer Chelsea neće dozvoliti njegov odlazak.”

Fred je navodno glavna meta Manchester Uniteda u predstojećem ljetnom prelaznom roku, a u klub bi trebao doći kao zamjena za Michaela Carricka, koji završava karijeru, te Marouanea Fellainija, koji još uvijek nije produžio svoj ugovor.

Pored toga, u defanzivnom dijelu Mourinho se planira riješiti usluga Lukea Shawa, čijim nastupima ove sezone nije nimalo zadovoljan, te će kao njegovu zamjenu pokušati dovesti lijevog beka Juventusa Alexa Sandra.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!