NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koja četiri igrača moraju ostati u Manchester Unitedu!

JOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koja četiri igrača moraju ostati u Manchester Unitedu!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho danas je dao zanimljivu izjavu u kojoj je priznao kako očekuje ostanak Lukea Shawa, Andera Herrere, Juana Mate i Ashleya Younga na Old Traffordu.

Mourinho zahtijeva ostanak četvorice igrača

Njima četvorici trenutni ugovori sa klubom ističu na kraju ove sezone, te ukoliko ih uskoro ne produže imat će priliku pregovarati sa drugim klubovima u zimskom prelaznom roku.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Shaw je imao ‘turbulentan’ period u Manchester Unitedu u protekle dvije sezone, ali je sjajno krenuo u ovu novu sezonu, te je ponovo Mourinhov prvi izbor na lijevom beku. Nakon sjajnih nastupa u prvih nekoliko kola u Premeir ligi on je proglašen igračem mjeseca u klubu.

Kada je u pitanju Ander Herrera, on je započeo samo jednu utakmicu od prve minute ove sezone, te je veliki broj klubova iz La Lige zainteresovan za njegovo dovođenje. Njegov sunarodnjak Juan Mata je još jedan igrač koji je u posljednje vrijeme sve više i više u rotaciji, ali Mourinho priznaje kako ga želi zadržati u klubu, zajedno sa Ashleyem Youngom.

Portugalski stručnjak je rekao: “Nadam se da će njih četvorica ostati. Imali smo sličan razgovor prošle sezone kada je u pitanju bio Marouane Fellaini i uvijek sam govorio kako se nadam i vjerujem da će ostati. Sada govorim isto, nadam se kako će i oni ostati. Naravno, sretan sam zbog igrača koje imam na raspolaganju. Napredak Lukea Shawa nas je uvjerio kako ide u pravom smjeru i naravno da ga želimo zadržati. Iako ne igraju previše, ne započinju utakmice, Juan Mata i Ander Herrera su jedinstveni igrači koje također ne želim izgubiti zbog njihovog karaktera i onog što predstavljaju u nogometu.”

Manchester United se trenutno nalazi na desetom mjestu u Premier ligi sa samo šest osvojenih bodova nakon četiri odigrana kola, te će danas, u okviru petog kola, gostovati kod Watforda, koji još nije izgubio niti jedan bod ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!