NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: U Manchester United stiže zvijezda od 100...

JOSE MOURINHO PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: U Manchester United stiže zvijezda od 100 milijuna eura

Prema izvješćima, Manchester United je favorit za dovođenje zvijezde iz Serije A, točnije zvijezde Lazija, Sergej Milinković-Savića.

JOSE MOURINHO PRONAŠAO

Jose Mourinho je pratio mladog talentiranog reprezentativca Srbije, koji je prema izvještajima jedan od najskupljih na svijetu i njegova cijena se kreće od 100 milijuna eura.

Direktor nogometa u Laziju Igli Tare je otkrio na početku ove sezone da je klub odbio ponudu od 70 milijuna eura prošlog ljeta.

Prema izvješćima iz Engleske, Manchester United vodi utrku za potpisivanje Sergej Milinković-Savića, nakon čega slijede Juventus i PSG. Real Madrid je također povezan sa potpisivanjem nadarenog veznjaka.

[su_vegas]

Agent igrača Mateja Kezman je jučer objavio da je interes za njegovog klijenta ogroman: “Interes za Sergeja je ogroman. Međutim, Lazio ima svoju najvažniju utakmicu ove sezone u nedelju i sada nema smisla razgovarati o tom transferu. Usredotočen je isključivo na Lazio do kraja sezone.”

Milinković-Savić je izrastaio u jednog od najboljih veznjaka na svijetu otkako je debitirao za Lazio u 2015. godini. Njegova forma na Olimpico stadionu ga je povazala sa nekim od najvećih klubova u Europi.

Milinković-Savić je igrao za akademiju Vojvodine. Bio je jedan od najboljih mladih igrača u toj mladoj postavi Vojvodine uz Mijata Gaćinovića i Nebojšu Kosovića. Svoj prvi profesionalni ugovor je potpisao 2012. godine, gdje je potpisao trogodišnji ugovor.

[su_fa_cup_final]

Milinković-Savić je zatim 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor za Belgijski klub Genk. Poslije pet golova u 24 utakmice tijekom 2014/15 sezone, Lazio je odlučio da ga potpiše 31. srpnja 2015. godine.

Sergej Milinković-Savić je postigao svoj prvi gol za Lazio u Europskoj ligi u utakmici protiv Dnipra 17. rujna 2015. godine. Svoj prvi gol u Seriji A postigao je protiv Fiorentine, u utakmici u kojoj je Lazio dobio u gostima sa 3-1, 9. siječnja 2016. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!