NaslovnicaVijestiJose Mourinho pronašao zamjenu za Luke Shawa: Englez odlazi na kraju sezone

Jose Mourinho pronašao zamjenu za Luke Shawa: Englez odlazi na kraju sezone

Čini se da bi Jose Mourinho konačno mogao da se riješi problema zvanog Luke Shaw na poziciji lijevog beka. Mourinho je naizgled kritizirao lijevog beka, koji se pridružio klubu za 30 milijuna funti 2014. godine.

Jose Mourinho pronašao

Nakon što je bio najskuplji tinejdžer na svijetu u to doba, njegov nedostatak progresije i borve sa kondicijom uglavnom su bili razočaravajući, dok je 2015. godine doživio lomljenje noge u Ligi prvaka.

Bilo bi lijepo reći da je Portugalac iscrpio sve načine suočavanja sa Shawom, dajući mu sve potrebno kako bi napredovao, ali se to nije dogodilo.

Bivši menadžer Chelseaja čak je tvrdio kako postoji mali broj igrača u svijetu koji su bolji od njega na toj poziciji lijevog beka, nakon niza poboljšanih nastupa oko prijelazne godine.

[su_premierleague]

“Stvarno sam sretan i mogu reći da u ovom trenutku ne vidim mnogo lijevih bekova boljih od Luke Shawa u ovom trenutku”, rekao je Mourinho tada, ali stvari su sada mnogo drugačije.

Mourinho je bio prilično odvratan nakon pobjede Uniteda protiv Brightona u četvrtfinalu FA kupa i nije mogao sakriti bijes, izvadivši iz igre Luke Shawa na poluvremenu.

Englezu je ostala godina dana u ugovoru, ali ako se Mourinha pita, on će otići na ljetnom prijelaznom roku.

Tako barem kaže The Sun, koji tvrdi da je Jose Mourinho već pronašao zamjenu za Luke Shawa.

Taj igrač je Fulhamov 17-godišnji čudesni Ryan Sassegnon.

[su_cashout]

Izvorni lijevi bek, koji pokazuje da je jednako sposoban za krilnu poziciju, postigavši 14 golova i pet asistencija u 38 utakmica.

Sassegnon je upravo pozvan u momčad Engleske do 21 godine, iako je bilo puno poziva za njega kako bi uspio ući u seniorsku ekipu za Svjetsko prvenstvo.

Naknada od oko 40 milijuna funti bi mogla biti dovoljna za osiguravanje njegovih usluga, iako će Manchester United imati dovoljno konkurenata za njegov potpis.

Jedno je ipak jasno; Shawovi dani na Old Traffordu su odbrojani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!