NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO SE POGUBIO: Psovao na Martineza poslije utakmice

JOSE MOURINHO SE POGUBIO: Psovao na Martineza poslije utakmice

Jose Mourinho se pogubio i pobijesnio na Roberta Martineza poslije utakmice koju je izgubio na Goodison Parku.

Martinez i Mourinho

Portugalski trener je svoju ekipu gledao kako pravi najgori start u posljednjih 20 godina, i sada zaostaju 11 bodova za liderom tabele Man City-om.

Mourinho je insistirao da ne osjeća nikakav pritisak nakon utakmice, ali je svoje frustracije izbacio na trenera Evertona, Roberta Martineza.

Naime, Jose Mourinho je morao čekati poslije utakmice da bi dao izjavu na konferenciji za novinare, jer je to prvi radio Roberto Martinez.

Nakon što je napustio konferenciju za novinare, Martinez je izašao ispred dočekan sa još nekoliko novinara koji su ga zaustavili, u tom trenutku je Mourinho prolazio pored i rekao:

“Roberto, sljedeći put mi reci da idem prije tebe, zato što mi moramo putovati”, a Martinez je odgovorio: “Mi to ne kontrolišemo, Jose. Ja to ne kontrolišem.”

Zatim je Mourinho opsovao,”Je*eni pakao”, i nastavio prema sobi za konferencije.

Međutim, frustracije nisu prestale ni poslije toga. Dok je sjedao za stol na konferenciji za novinare, Mourinho je rekao: “Dobro, kada bi završili brzo, bilo bi super. Ovo će trajati samo pet minuta.”

“Morali smo čekati trenera domaćeg tima da završi prvi, bez obzira što naši igrači već čekaju u autobusu, zato ćemo ovo završiti vrlo brzo.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!