NaslovnicaVijestiJose Mourinho u Romu dovodi svog omiljenog igrača iz Manchester Uniteda!

Jose Mourinho u Romu dovodi svog omiljenog igrača iz Manchester Uniteda!

Jose Mourinho je ovog ljeta navodno dobio zeleno svjetlo od Rome da potpiše veznjaka Manchester Uniteda.

Jose Mourinho u Romu

Nemanja Matić očito je dostupan za transfer na Old Traffordu po sniženoj cijeni od nešto više od 8 milijuna funti na kraju ove sezone, a Mourinho ne može odoljeti šansi da potpiše igrača što bi bilo treći put u njegovoj menadžerskoj karijeri – i u tri različita kluba.

32-godišnji veznjak Srbije pridružio se Mourinhu u Chelseaju 2014. godine za 21 milijun funti (prethodno je igrao za klub od 2009. do 2011. godine).

Nakon tri i pol uspješne godine, uključujući dvije osvojene titule u Premier ligi, Matić se zatim pridružio Manchester Unitedu – kojim je upravljao Mourinho – za 40 milijuna funti u 2017. godini.

Odigrao je 156 utakmica za Crvene đavole, ali njegova minutaža postala je sve ograničenija, jer Solskjaer ranije koristi drugačiji set veznjaka, uključujući Scota McTominaya, Freda i Paula Pogbu.

Tako će Matić, koji je pod ugovorom do 2023. godine, biti dostupan za naknadu od oko 10 milijuna eura. Roma je navodno spremna potpisati veznjaka sa Mourinhom koji je Matiću dao prioritet.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!