NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO UHVAĆEN NA DJELU: Pogledajte sa kim je razgovarao tijekom utakmice...

JOSE MOURINHO UHVAĆEN NA DJELU: Pogledajte sa kim je razgovarao tijekom utakmice protiv Evertona!

Jose Mourinho uhvaćen na djelu. Pogledajte sa kim je razgovarao tijekom utakmice protiv Evertona! Jose Mourinho je uhvaćen kako razgovara sa braničem iz Evertona i jednokratnim transfernim ciljem Manchester Uniteda, Yery Minom na Old Traffordu.

Jose Mourinho uhvaćen

Internacionalac Kolumbije još nije igrao za Everton otkako je stigao iz Barcelone na ljeto, koji je došao kao iznenađenje, jer je bio snažno povezan sa Unitedom prije nego što je došao na Goodison Park.

[su_bet365_koeficijenti]

Mourinho bi mogao nastaviti sa jačanjem svoje obrane, međutim Guardian tvrdi da Ed Woodward izgleda spreman podržati Portugalca u zimskom prijelaznom roku u siječnju kako bi doveo svoje ciljeve u obrani.

Iako Mina nije spomenut kao jedan od tih ciljeva, nije bilo tako davno kada je The Sun objavio da je nekoliko ključnih figura u klubu iznenađeno što su propustili dovesti ovog južnoamerikanca na ljetnom prijelaznom roku.

[su_bet365_100bonus]

Nije jasno o čemu su Mourinho i Mina razgovarali kada je Everton došao na Old Trafford prošlog vikenda, ali je pošteno reći da je ova slika pokrenula neke određene špekulacije o ovom dvojcu.

Sa Unitedom koji će kako stvari stoje morati da potroši velike novce na braniče, a Mina baš i ne igra u Evertonu, može se razgovarati o tome da je Mourinho možda i dalje zainteresiran za ovog braniča i ostaje da se vidi da li će pokušati da ga dovede ove zime.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!