NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Coutinho može napustiti Liverpool ali samo pod jednim uslovom

Jurgen Klopp: Coutinho može napustiti Liverpool ali samo pod jednim uslovom

Skoro cijelo ljeto gledali smo sukobe na relaciji između Liverpoola i Barcelone, dok je Philippe Coutinho bio na čelu tih sukoba, odnosno osoba za koga su se ova dva kluba borila. Barca je svi silama pokušavala da ga dovede ali su iz Liverpool vješto odbijali napade Katalonaca, te je tako Barazilac na kraju ostao u Engleskoj.

Coutinho može napustiti

Katalonci su očajno htjeli kupiti 25-godišnju brazilsku zvijezdu koji se također želio preseliti kod njih te je također obavijestio svoje nadređene u Liverpoolu, koji se na to nisu obazirali. Barcelona je tri puta povećavala izvornu ponudu, ali s druge strane Redsi su svaku ponudu odbili. Odlučili su ne prodavati Coutinha.

[su_watch_live_football]

Sada dolazi zimski transfer rok, a Barcelonin interes za Coutinha nikako nije nestao. Katalonci će ga vjerojatno pokušati dovesti ga na Camp Nou barem još jednom. Istovremeno, ovaj transfer bi se sada mogao realizovati, barem tako govore informacije koje je španjolski Diario Gol prenio u javnost.

>> Barcelonina alternativa za Coutinha: Bivša zvijezda Real Madrida na putu ka Nou Campu

Samo je pitanje vremena prije nego što se transfer zapravo i dogodi. Trener Liverpoola Jürgen Klopp, koji je također pronašao plan da bude spreman odreći Coutinha, konačno je popustio.

Cijena će zasigurno biti manja od 145 milijuna eura, koliko je Liverpool tražio, a Barcelona nije htjela platiti taj iznos. Španjolci sada izvješćuju da bi Klopp smanjio cijenu brazilske zvijezde, ako bi osim novca u paketu dobio i Ivana Rakitića! Njemački stručnjak je veliki ljubitelj Rakitića te u njemu vidi odličnu zamjenu za Coutinha!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!