NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Izgledam poput serijskog ubojice

Jurgen Klopp: Izgledam poput serijskog ubojice

Tokom velike drame nakon što je Liverpool u samom finišu utakmice stigao do petog gola u pobjedi protiv Norwich Cityja u nedjelju, dogodila se ujedno i tragedija. Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, oštetio je svoje naočale, koje su, kako kaže, njegov zaštitni znak, pa sada mora nositi drugi par.

Klopp uznemiren zbog vjetra

“Zalutala” ruka Christiana Bentekea je odletjela prema licu njemačkog stručnjaka, koji u tom trenutku nije bio ni svjestan što se događa od šoka i zbunjenosti. Nakon proslave gola ipak je ostao na terenu i pozdravio se sa navijačima, kao što radi i poslije svake utakmice, unatoč tome što je malo toga vidio.

Međutim, Klopp ne zamjera svom igraču ništa, a na press konferenciji uoči sutrašnje utakmice Capital One kupa novinarima je predstavio rezervne naočale, koje do sada nije koristio.

“Ove nisu nove, imam ih dugo, rezervne su. Sa njima sad pomalo izgledam kao serijski ubojica. Neću tražiti od Christiana da mi kupi nove naočale, to je moja greška i nikad niko u životu nije trebao platiti za moje greške.”

Liverpool će sutra u okviru polufinala Capital One kupa igrati uzvratnu utakmicu protiv Stoke Cityja na Anfieldu, nakon što su u gostima prije dvadesetak dana slavili golom Jordana Ibea.

Jurgen Klopp je tako na dobrom putu da osvoji prvi trofej na klupi “Redsa”, a ukoliko prođu dalje u finalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Manchester City – Everton. Everton je u prvoj utakmici slavio kod kuće rezultatom 2-1, a očekuje ih težak posao na Etihad stadionu u srijedu.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!