NaslovnicaVijestiJurgen Klopp napravio veliku grešku protiv Arsenala

Jurgen Klopp napravio veliku grešku protiv Arsenala

Jurgen Klopp napravio veliku grešku protiv Arsenala. Najzabavnija utakmica tijekom prvog vikenda u sezoni Premier lige nesumnjivo je održana na Emiratima. Liverpool je putovao u sjeverni London i otišao kući sa sva tri boda nakon što je ostvario očaravajuću pobjedu od 4-3.

Jurgen Klopp napravio

Topnici su možda poveli preko Theo Walcotta, ali nakon izjednačenja Liverpoola preko Philippe Coutinhovog gola iz prekrasnog slobodnog udarca neposredno prije poluvremena, ekipa Jurgen Kloppa je došla do 4-1 nakon 63. minute.

Bio je to Sadio Mane, novo pojačanje Liverpoola koji je postigao četvrti gol sa nevjerovatnim prodorom i velikim trudom, ali onda je Klopp napravio ‘veliku grešku’.

To je prema govoru njemačkog stručnjaka, koji je dopustio Maneu i ostalim igračima Liverpoola da mu skoče na leđa kada su pobijedili utakmicu izvan svake sumnje. Gledajući natrag, on je osjećao da zapravo nije trebao dopustiti da ga ponese ta radost i slavlje sa igračima.

“Izašli smo i postigli prekrasne golove i onda sam ja napravio veliku grešku što sam bio uključen u proslavu”, rekao je za Liverpoolov Echo.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“To je bio pogrešan znak za sve nas zato što se činilo da je sve gotovo u tom trenutku, ali onda pogledate na sat i vidite da prošlo tek sat vremena, i to nije bio baš dobar osjećaj.”

Liverpoolovo samozadovoljstvo se pokazalo gotovo kritičnim kada je Alex Oxlade-Chamberlain pogodio odmah nakon izvođenja lopte sa centra, a 11 minuta kasnije, Calum Chambers postiže gol za 4-3 uz 15 minuta do završetka utakmice. To je pomalo prepalo Jurgen Kloppa koji je slavio prije kraja utakmice. Ovo je nogomet i lopta je okrugla. Svašta se može desiti u posljednjih 30. minuta susreta.

No, Liverpool je preživio i zaradio pobjedu, a njemački stručnjak je priznao da je oduševljen sa tri boda. Da li je ova pobjeda znači da će Kloppova ekipa biti jedna od glavnih konkurenata za osvajanje Premiershipa? Kladionica Bet365 nam je dala koeficijent 8.00 na šanse Liverpoola da će osvojiti ovogodišnje prvenstvo.

Screenshot_26

UPLATI!
“Publika je bila malo ljutita očito i Arsenal je uzvratio, pokazali su karakter i postigli golove. Branili smo se ponovo, ne previše dobro i nakon trećeg gola vratili smo se u igru i bili smo kompaktni,” rekao je Klopp.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“To je bio pritisak, ali ne baš veliki. Bio je težak posao, ali zaslužena pobjeda. Osjećam se sjajno u ovom trenutku.”

Unatoč pobjedi protiv Arsene Wengerove ekipe, navijači Liverpoola i Klopp će bez sumnje biti u nadi da će njihovih preostalih 37 kola biti manje napeta.

Jedno je sigurno, ne očekujte da se menadžer Liverpoola pridružuje bilo kakvom slavlju svojih igrača u budućnosti, bez obzira na rezultat.

Sljedeće kolo Liverpool ponovo gostuje, ali ovaj put kod Burnleya. Vrlo dobar koeficijent nam je dala kladionica Bet365, 1.55 na pobjedu Liverpoola, a pri trenutnom raspoloženju i samopouzdanju kojeg je Liverpoolova momčad dobila na Emiratima, neminovna je nova pobjeda ekipe njemačkog stručnjaka.

Screenshot_25

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!