NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Ne razumijem kako Chelsea može toliko trošiti, neću ništa govoriti...

Jurgen Klopp: Ne razumijem kako Chelsea može toliko trošiti, neću ništa govoriti bez svog odvjetnika

Trenera Liverpoola Jurgena Kloppa novinari su na press konferenciji uoči utakmice 22. kola Premier lige s Wolverhamptonom pitali kako Chelsea može potrošiti toliko novca na nove igrače.

“Neću ništa reći bez svog odvjetnika”, našalio se njemački stručnjak i nastavio:

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ne razumijem taj dio posla, što se može, a što ne može. Velika je to brojka u dva prijelazna roka. Ni za jednog igrača kojeg su doveli nisam razmišljao zašto su to učinili. Oni su svi stvarno dobri igrači. S moje točke gledišta, čestitam im ako to mogu učiniti. Ne razumijem kako je to moguće, ali nije na meni da objašnjavam kako se to radi. Nadam se da vi znate kako to funkcionira, i to je onda dobro.”

Kloppa su pitali očekuje li da će menadžer Chelseaja Graham Potter unaprijediti svoju momčad koja je na devetom mjestu Premier lige.

“Da, Graham to može. Nisam siguran je li Todd Boehly previše zainteresiran za to, ali u jednom trenutku će dobro igrati zajedno. Teško je to izbjeći s kvalitetom koju imaju. Ne znam koliko će se brzo to dogoditi”, odgovorio je Klopp.

Chelsea je na Enza Fernandeza, Mihajla Mudrika, Benoita Badiashilea, Nonija Maduekea, Mala Gusta i Joaa Felixa potrošio više od 300 milijuna eura. Londonski klub nema dobru sezonu. Na početku je trener Thomas Tuchel dobio otkaz, a sada se momčad nalazi na sredini ljestvice engleskog prvenstva.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!