NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Ne razumijem zašto ga svi kritikuju!

Jurgen Klopp: Ne razumijem zašto ga svi kritikuju!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je kako ne razumije zašto mediji i navijači kritikuju kapitena kluba Jordana Hendersona.

Klopp iznenađen kritikama na račun igrača Liverpoola

27-godišnji veznjak, koji je u proteklih nekoliko sezona pretrpio veliki broj povreda, našao se na udaru navijača, koji su razočarani njegovim nastupima ove sezone.

Međutim, Klopp smatra da, iako je Henderson kapiten tima, on je i dalje čovjek, te da može imati loše trenutke.

“Kritike na račun Hendersona? To nema smisla. Iako nije najiskusniji igrač, on ima velike odgovornosti u Liverpoolu i reprezentaciji Engleske. Još uvijek je u godinama u kojim još može napredovati.”

“Nažalost, kada nosite kapitensku traku morate igrati savršeno ili ostajete bez nje.”

Saznajte bitne informacije prvi!

Ova sezona je Hendersonova sedma na Anfieldu, na koji je stigao 2011. godine iz Sunderlanda. Do sada je odigrao ukupno 248 utakmica, postigao 24 gola i bio asistent u 39 golova.

Nakon odlaska klupske legende Stevena Gerrarda na kraju sezone 2014/15, tadašnji trener Brendan Rodgers mu je dodijelio kapitensku traku koju i danas nosi.

[touchcarousel id='2']

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!