NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto je Fabinhu potrebno više vremena da se prilagodi...

Jurgen Klopp objasnio zašto je Fabinhu potrebno više vremena da se prilagodi nego Nabyju Keiti!

Liverpool je jučer započeo pripreme za narednu sezonu pobjedom protiv Chestera od čak 7-0 u prijateljskoj utakmici.

Fabinhu će trebati vremena

Harry Wilson i Daniel Sturridge, koji se vratio u klub nakon što je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u West Bromwich Albionu, su postigli po dva gola, dok su golove još postizali i James Milner, Ryan Kent i Danny Ings.

[su_bet365_100bonus]

U klub su ovog ljeta već stigla dva nova pojačanja, a riječ o veznjacima Fabinhu, koji je stigao iz Monaca za 50 miliona eura, te Nabyju Keiti, koji je stigao iz RB Leipziga za deset miliona više. Trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp je vrlo uzbuđen zbog njihovog dolaska, ali u jučerašnjem intervjuu je objasnio zašto će Fabinhu biti potrebno više vremena da se prilagodi nego Keiti. Fabinho je utakmicu protiv šestoligaša Chestera započeo od prve minute, ali je izašao u 45. minuti, kada je upravo Keita ušao u igru.

Klopp je nakon utakmice o njima dvojici rekao: “Fabinhu nije bilo lako danas. To nije bilo dobro poluvrijeme, teško se snalazi. Naby Keita je u drugom poluvremenu bio mnogo bolji. Znamo za njihov kvalitet, nema potrebe da ih testiramo. Naby dolazi iz Leipziga i poznaje nogometnu filozofiju koja je slična našoj. Jako je oštar u duelima i brzo razmišlja. Monaco je igrao potpuno drugačiji stil nogometa, tako da je Fabinhu potrebno još nekoliko dana, ali on je fantastičan igrač.”

Fabinho je prošle sezone u dresu kluba iz Kneževine odigrao ukupno 46 utakmice, te postigao osam golova i podijelio pet asistencija. S druge strane, i Keita je imao sličan učinak u RB Leipzigu, za koji je u 39 utakmica postigao devet golova i podijelio sedam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!