NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto je odbio šansu da vodi Manchester United 2014....

Jurgen Klopp objasnio zašto je odbio šansu da vodi Manchester United 2014. godine

Jurgen Klopp je otkrio da je odbio priliku da vodi Manachester United 2014. godine i objasnio je zašto je dopustio da mu izmakne tako dobra prilika?

Jurgen Klopp objasnio

Sada je, naravno, Klopp menadžer Liverpoola, jednog od najljućih rivala Manchester Uniteda, a Jose Mourinho je njihov menadžer.

Bilo je to na ljeto 2014. godine kada su oba tima bila u različitim situacijama. Liverpool nije imao interesa u dovođenje novih menadžera u to vrijeme nakon senzacionalne sezone 13/14 pod Brendanom Rodgersom. Sada je Celticov menadžer, a u to vrijeme je vodio ekipu koja je bila inspirirana Luis Suarezom koji je bio nevjerojatan i tada su zamalo osvojili naslov prvakak, ali njihov nastup tijekom sezone je donio Rodgersu novi dugoročni ugovor.

United je s druge strane bio u lovu na nešto novo.

[su_bonus]

David Moyes ili ‘Izabrani’ kao što je bio poznat godinu dana prije, bio je smijenjen nakon razočaravajućeg pokušaja zadržavanja naslova lige kojeg je Sir Alex Ferguson osvojio u svojoj završnoj sezoni.

Htjeli su trenera velikog imena da napravi neke promjene i prema tome su prišli tadašnjem menadžer Dortmunda, Jurgen Kloppu.

Međutim, Klopp nije bio zainteresiran.

Govoreći sa bivšim kapetanom Phil Thompsonom na Sky Sportsu, Klopp je objasnio da je uvijek trebalo nešto posebno da bi ga namamili tamo.

Na pitanje je li on mislio da je ‘suđen’ Liverpoolu”, rekao je: “Da budem iskren? Da, ja sam nogometni romantičar.”

“Imam samopouzdanje, ali ne kao i drugi menadžeri, misleći da će taj klub doći da vas zove. Mnogi su klubovi zvali, ja sam rekao: “Ne nema šanse, moram se odmoriti.”

“Čak je i moja žena znala, ako Liverpool zovne da ću doći ovdje.”

[su_watch_live_football]

United je očito bio jedan od onih klubova koji su zvali, kada su navodno prišli Nijemcu sa ponudom u 2014. godini.

“Da, bilo je zanimljivo”, nastavio je Klopp.

“Manchester United je bio zainteresiran prije godinu ili godinu i pol, ali mi se to nije činilo kao prava stvar. Nisam mogao reći da Manchester United nije moj klub, samo mi nije bila prava stvar.”

Nekoliko menadžera bi odbilo ponudu za vodstvo Uniteda, ali Kloppovo odbijanje je Uniteda natjeralo da traži negdje drugo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!