NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP ODLUČIO: Evo što će se dogoditi sa Danielom Sturridgeom sljedeće...

JURGEN KLOPP ODLUČIO: Evo što će se dogoditi sa Danielom Sturridgeom sljedeće sezone!

Čelnici Liverpoola su napravili odličan posao kada su u pitanju pojačanja za sljedeću sezonu. U klub su stigla četiri nova igrača za ukupno čak 180 miliona eura, a u pitanju su Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri, te novi golman Alisson Becker.

Sturridge ostaje u Liverpoolu

No, jedna stvar koja im je preostala da riješe je budućnost Daniela Sturridgea. Napadač je imao brojne probleme sa povredama u posljednjih nekoliko sezona, zbog čega je izgubio mjesto u početnih jedanaest engleskog velikana.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon što je u prvom dijelu prošle sezone skupio tek 14 nastupa u dresu ‘Redsa’, on je u zimskom prelanom roku otišao na posudbu u West Browmich Albion, ali ni tamo se nije naigrao. Nedugo nakon odlaska pretrpio je povredu tetive, te skupio samo šest nastupa u kojima nije postigao niti jedan gol. Početkom ovog mjeseca se vratio na Anfield, te je trenutno sa ostatkom tima na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je na četiri prijateljske utakmice postigao tri gola.

[su_bingo]

Unatoč tome što mnogi navijači smatraju kako je vrijeme da on napusti klub, engleske novine The Telegraph danas izvještavaju kako mu Jurgen Klopp u nadolazećoj sezoni planira dati novu šansu da se izbori za mjesto u timu. Navodno, njemački stručnjak je impresioniran stanjem u kojem se Sturridge trenutno nalazi, te ga ne želi prodati. Međutim, u izvješću još stoji da, iako mu trenutni ugovor ističe sljedećeg ljeta, klub mu još uvijek ne planira ponuditi novi.

Klopp je nakon poraza protiv njegovog bivšeg kluba Borussije Dortmund rezultatom 3-1 u nedjelju izjavio: “Tko sumnja u Daniela Sturridgea kada je zdrav? On je izvanredan igrač kada je u potpunosti oporavljen. Još uvijek je dovoljno mlad, nije da ima 30 i više godina. Iskusan je, ima prirodnu aroganciju koja je potrebna svakom timu na terenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!