NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što je rekao igračima nakon teškog poraza protiv...

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što je rekao igračima nakon teškog poraza protiv Barcelone!

Sinoć je odigran drugi polufinalni susret ovosezonske Lige prvaka, snage su odmjerili Barcelona i Liverpool, a španjolski prvak je uvjerljivo slavio rezultatom 3-0.

Poruka Kloppa igračima

Bivši napadač Redsa Luis Suarez dao je katalonskom timu vodstvo u prvom poluvremenu, nakon čega je u nastavku Lionel Messi postigao dva gola u sedam minuta. Drugi gol Argentinca, majstorija iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, bio je ukupno njegov 600. u dresu Barcelone.

Na pitanje novinara što je rekao igračima u svlačionici nakon utakmice, Jurgen Klopp je odgovorio: “Rekao sam im kako sam jako ponosan na njih, svidjelo mi se kako su igrali. Sada ne moraju razmišljati o sljedećoj utakmici protiv Barcelone, jer nam slijedi susret protiv Newcastlea. Na to ćemo biti fokusirani.”

“Otići ćemo u hotel, naspavati se, probuditi se, otići kući i pripremiti se za Newcastle. Što god se dogodilo, ne mogu biti ponosniji na ove momke. Svjestan sam rezultata, a ljudi koji nisu gledali utakmicu mogu reći štošta, i to ćemo prihvatiti.”

Klopp je također uputio pohvale i na račun nezaustavljivog Messija, koji je bez sumnje najzaslužniji za ovako visoku pobjedu njegovog tima. Rekao je: “U ovom trenutku Messi je nezaustavljiv. Onaj slobodan udarac je bio neobranjiv. On je igrač svjetske klase. Gol za 2-0 možda i nije najbolji u njegovoj karijeri, ali pokazuje kako je uvijek tamo gdje treba biti. Ipak, zadovoljan sam načinom na koji smo pristupili utakmici.”

“Nismo pokazali previše poštovanja, ali nismo koristili sve i svašta na Messiju samo kako bismo ga zaustavili. Samo smo igrali nogomet i to mi se sviđa. Znao sam i ranije kakav je Messi igrač i što je sposoban uraditi, tako da nisam previše iznenađen njegovim nastupom.”

Najnovije vijesti

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije....

0
Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!