NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio što će se dogoditi sa Emreom Canom

Jurgen Klopp otkrio što će se dogoditi sa Emreom Canom

Liverpool je u proteklih mjesec dana prošao kroz težak period. Naime, ostali su bez jednog od najboljih igrača Philippea Coutinha, koji je početkom zimskog prelaznog roka konačno prešao u redove Barcelone u transferu vrijednom 160 miliona eura.

Klopp komentarisao budućnost Emrea Cana

Ipak, pozitivna stvar u svemu tome je dolazak Virgila van Dijka, koji je na Anfield stigao iz Southamptona za 78 miliona eura, postavši tako najskuplje pojačanje u povijesti engleskog velikana, kao i pobjeda protiv vodećeg Manchester Cityja rezultatom 4-3, što je ‘Građanima’ bio prvi poraz u Premier ligi ove sezone.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana situacija se ponovo pogoršala, te su ‘Redsi’ upisali dva poraza u nizu. Prvi protiv 20-plasiranog Swansea u ligi početkom tjedna, kada su na gostovanju izgubili rezultatom 1-0, a zatim i sinoć protiv 19-plasiranog West Bromwich Albiona na svom terenu u okviru četvrtog kola FA Kupa, a rezultat je glasio 2-3.

Pored svega toga, navijači su pokazali svoje nezadovoljstvo zbog toga što u klubu ne planiraju potrošiti novac ove zime na zamjenu za Philippea Coutinha, kao ni zbog činjenice da Emre Can još nije produžio svoj ugovor. Njemački reprezentativac se u posljednje vrijeme povezivao sa prelaskom u Juventus, koji ga je navodno spreman dovesti besplatno sljedećeg ljeta, kada postane slobodan igrač.

[su_premierleague]

O njegovoj budućnosti je nakon sinoćnje utakmice pričao i trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp, koji je rekao: “Emre je još uvijek mlad momak, ali se razvio u sjajnog igrača i vrlo je važan za nas. Ponekad igrač želi čekati da mu istekne ugovor. To nije dobro za klub, ali postoje trenuci u kojima to morate prihvatiti.”

“Ipak, sve dok se takvi igrači ponašaju kao što se Emre ponaša, onda nemam apsolutno na što da se žalim. On daje sve za ovaj klub”, dodao je njemački stručnjak.

Liverpool se i dalje nalazi na četvrtom mjestu u Premier ligi, te ima 47 osvojenih bodova iz 24 odigrana kola. Za trećeplasiranim Chelseajem zaostaje tri boda, dok Manchester United ima 53 osvojena boda. City je uvjerljivo vodeći sa čak 65 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!