NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio transfer planove za ljetni prijelazni rok

Jurgen Klopp otkrio transfer planove za ljetni prijelazni rok

Jurgen Klopp otkrio transfer planove za ljetni prijelazni rok. Nijemac je izjavio da će Liverpool biti aktivan u ljetnom prijelaznom roku, ali kaže da neće trošiti novac u prazno.

Jurgen Klopp otkrio transfer planove za ljetni prijelazni rok

Redsi su bili prilično mirni prošlog mjeseca, s tim što su potpisali samo Marka Grujića za 5.1 milion funti, koji se vratio na posudbu u Crvenu Zvezdu, odmah nakon završenog dogovora.

Povrede su ove sezone odredile sudbinu kluba sa Anfielda, posebno u odbrani, iako su doveli Steven Caulkera na posudbu.

Klopp trenutno sastavlja listu ljetnih meta, koja uključuje Bayer Leverkusenovog ubicu Javier Hernandeza, koji je također privukao interes iz Arsenala.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Njemački stručnjak tvrdi da se Liverpool neće razbacivati sa novcem koji budu imali na raspolaganju kada se otvori transferni rok.

“Naravno, ljeot je važno i postoji nekoliko stvari koje treba da se razviju – jedna je transferi, druga je vrijeme”, rekao je Klopp.

“Ali pokazali smo u januarskom prelaznom roku da nećemo potpisivati precijenjene igrače i bezveze tršiti novac.”

“Nećemo se nadmetati sa ponudama, jer već imamo vrlo dobar tim.”

Liverpool će na gostovanju kod Aston Ville u nedelju biti u potrazi za tri boda, nakon što su propustili dva boda prošlog vikenda kod kuće protiv Sunderlanda.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!