NaslovnicaVijestiJurgen Klopp povukao veze: Liverpool dovodi novo pojačanje

Jurgen Klopp povukao veze: Liverpool dovodi novo pojačanje

Jurgen Klopp povukao veze, Liverpool dovodi rješenje za odbranu. Neven Subotić bi se mogao ponovo ujediniti sa Jurgen Kloppom u Liverpoolu, pišu izvještaji iz Engleske. Reprezentativac Srbije je bio povezan sa prelaskom na Anfield u posljednjih nekoliko tjedana zbog vrlo male minutaže u Dortmundu ove sezone.

Jurgen Klopp povukao veze

On je odigrao samo četiri utakmice za njemački klub ove sezone, od kojih su samo dva u Bundesligi, a vjeruje se da sve više i više raste nervoza sa novim trenerom Thomas Tuchelom.

Međutim, Jurgen Klopp ima odličan odnos sa 27-godišnjakom, koji je sa njim radio u Mainzu i Dormundu, a sada bi mogao čak da ga dovede i na posudbu.

Mirror tvrdi da su razgovori već počeli i da se od Kloppa očekuje da dovede ovog ‘iskusnog braniča’ kako bi se poboljšali i riješili probleme u odbrani.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Govoreći nakon Liverpoolovog Capital One Kupa i pobjede nad Stokeom, Klopp je rekao:

“U ovoj sitauciji bez spremnog štopera, možemo reći da ćemo se aktivirati i dovesti jednog koji bi nam pomogao.”

“Te povrede su veliki propust za nas. Ne znam koliko je ozbiljno, morat ćemo sačekati da vidimo.”

U međuvremenu, Tiago Ilorijeva posudba od 12 mjeseci je poništena i on se vraća iz Aston Ville, a mogao bi da zaigra i u sutrašnjoj utakmici protiv Exetera.

Ali, osim toga Liverpool i dalje želi iskusni dodatak u svojoj odbrani i također su navodno zainteresovani za Interovog Andreu Ranocchiu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!