NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP PRIZNAO: Evo koji tim bi mogao trenirati u budućnosti!

JURGEN KLOPP PRIZNAO: Evo koji tim bi mogao trenirati u budućnosti!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je kako bi jednog dana volio trenirati reprezentaciju Njemačke, ali i dodao kako je za sada u potpunosti predan Liverpoolu.

Klopp želi voditi Njemačku

Špekulacije o njegovom mogućem dolasku na klupu Njemačke pojavile su se nakon razočaravajućeg nastupa njegovih sunarodnjaka na nedavno odigranom Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

[su_bet365_koeficijenti]

Naime, Nijemci su takmičenje završili već u grupnoj fazi, te su mnogi pomislili kako je vrijeme za odlazak Joachima Lowa, koji vodi reprezentaciju još od 2006. godine. Međutim, to se nije dogodilo, a Klopp je ipak priznao kako bi mogao voditi svoju zemlju nekad u budućnosti. Rekao je: “Ukoliko me budu tražili jednog dana, razmislit ću o tome. Međutim, sada, u situaciji u kojoj imam ugovor sa Liverpoolom još četiri godine, nisam dostupan.”

Njegov klub je potrošio čak 182 miliona eura na pojačanja u ovom ljetnom prelaznom roku, a stigli su veznjaci Naby Keita i Fabinho za 60, odnosno 45 miliona eura iz RB Leipziga i Monaca, novi golman ALisson iz Rome za 62 miliona eura, te krilni igrač Stoke Cityja Xherdan Shaqiri za 15 miliona eura.

[su_bonus]

Ipak, Klopp priznaje kako nije sretan zbog toliko potrošenog novca: “Još uvijek mi se ne sviđa ideja trošenja toliko novca, ali ne mogu reći kako to nećemo raditi jer moj posao je učiniti Liverpool što jačim. Što se tiče ukupno potrošenog novca u prethodnih nekoliko prelaznih rokova, mi smo i dalje daleko iza bilo kojeg od naših rivala. Imamo kvalitetne igrače, ali kvalitet tima će zavisiti od toga da li će ti igrači ostvariti svoj potencijal.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!