NaslovnicaVijestiJurgen Klopp se izgalamio na svog pomoćnika: Jesi li lud? Mi to...

Jurgen Klopp se izgalamio na svog pomoćnika: Jesi li lud? Mi to ne radimo!

Nogometaši Liverpoola savladali su Chelsea u drugom kolu Premiershipa u novoj sezoni 2-0, a Bluesi su drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje jer je u završnici prvog dijela utakmice danski štoper isključen.

Nakon što je Andreas Christensen dobio crveni karton, jedan od Kloppovih pomoćnika sa klupe je to ispratio pljeskom. Takav potez očigledno je razljutio njemačkog stručnjaka Jurgena Kloppa koji je urlanjem svom pomoćniku pokušavao objasniti da to ne radi.

“Jesi li lud? Mi to nikad ne radimo. Je li ti to jasno?, pročitali su engleski mediji sa usana Nijemca tokom utakmice. Nakon susreta na pitanje novinara o toj situaciji dao je odgovor i sam Klopp.

“Vidim da se piše kako je riječ o rezervnom igraču, ali ne. To je bio član mog stožera i već sam mu rekao šta o tome mislim. On je to prihvatio. Napravio je u tom trenutku nešto što nisam htio vidjeti.”, rekao je Jurgen Klopp koji je na klupu Liverpoola došao 2015. godine.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!