NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Sturridge i Coutinho su poput novih pojačanja

Jurgen Klopp: Sturridge i Coutinho su poput novih pojačanja

Trener Liverpoola Jurgen Klopp zadovoljan je povratkom Philippea Coutinha, Danieala Sturridgea, Divocka Origija, te Martina Škrtela, koji su ponovo počeli trenirati sa ostatkom tima, i našalio se izjavivši kako je njihov povratak poput dolaska novih pojačanja u klub.

Jurgen Klopp brani gest svojih igrača

Njemački strateg je dodao kako bi se možda nešto moglo i desiti ovaj posljednji dan zimskog prelaznog roka, ali ne vjeruje da će biti novih pojačanja.

“Nisam siguran za odlaske, bar ne u potpunosti, ali ne vjerujem da će nova pojačanja danas stići u klub.”

Klopp u utorak neće imati gore navedene igrače na raspolaganju za utakmicu protiv Leicester Cityja, ali će oni biti u konkurenciji za subotnji ogled protiv Sunderlanda, a sa punim treninzima će početi ovih dana.

“Oni su bliže povratku punim treninzima”, rekao je Klopp okupljenim novinarima u trening centru Melwood.

“Martinu Škrtelu su potrebna još dva ili tri dana. Divocku, Philu i Sturridge se također vraćaju treningu, Sturridge u srijedu a ova dvojica u četvrtak. Takav je plan. Martin će biti spreman za utakmicu protiv Sunderlanda ovog vikenda. Ovo su naši transferi, četiri nova pojačanja za Liverpool. To je dobra stvar za nas, naravno. S obzirom da imamo i par igrača sa dugoročnim ozljedama (Joe Gomez i Danny Ings), ništa se nije toliko promijenilo.”

Liverpool se trenutno nalazi na sedmom mjestu u Premier ligi sa 23 boda iz 34 utakmice. Utakmica 24. kola protiv Leicester Cityja je na rasporedu sutra u 20:45 sati.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!