NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP URGIRA DA LIVERPOOL ZAPOČNE PREGOVORE: Redsi bi mogli dovesti jednog...

JURGEN KLOPP URGIRA DA LIVERPOOL ZAPOČNE PREGOVORE: Redsi bi mogli dovesti jednog od najperspektivnijih mladih igrača za 100 milijuna funti!

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je potaknuo svoj klub da otvori pregovore sa Borussiom Dortmund zbog transfera Jadon Sanchoa.

JURGEN KLOPP URGIRA

Prema Don Balonu, njemački taktičar želi dovesti 19-godišnjaka kako bi ga upario sa Mohamed Salahom i Sadio Maenom.

Međutim, izvješće sugerira da bi Real Madrid mogao biti glavni kandidat za dovođenje Sanchoa kako stvari stoje.

Još jedno Don Balonovo izvješće tvrdi da se i sam Sancho ponudio Manchester Unitedu, koji je prije već bio povezan sa internacionalcom Engelske.

Ajax – PSV: Najava finala nizozemskog Super kupa!

Izvješća ovog ožujka su tvrdila da je Manchester United bio zainteresiran za Sanchoa, za kojeg kažu da će vjerojatno koštati oko 100 milijuna funti.

Tinejdžer je vrhunski talenat i bez sumnje bi mogao pojačati bilo koju momčad u Engleskoj.

Sancho bi dodao još jednu mogućnsot za ekipu Kloppa, s tim da su Redsi možda imali koristi od barem još jedne jake opcije za podršku Salahu i Maneu koji bi onda imali više odmora, pogotovo jer su oba para sudjelovala na međunarodnim turnirima ovog ljeta i možda su već istrošeni u vrijeme nove sezone.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!