NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: On više neće izvoditi penale!

Jurgen Klopp: On više neće izvoditi penale!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je kako Mohamed Salah više ne bi mogao biti prvi izvođač penala u njegovom timu, nakon što je promašio penal protiv Huddersfielda.

Jurgen Klopp otkrio tko je novi izvođač penala

Golman Huddersfielda je bez velike muke obranio udarac agipatskog reprezentativca, a Klopp priznaje kako je u tom trenutku počeo razmišljati tko će biti novi izvođač penala.

Liverpool je tako propustio priliku povesti prije kraja prvog poluvremena, ali su ‘Redsi’ na kraju ipak zasluženo slavili visokim rezultatom 3-0. Golove u nastavku su redom postizali Daniel Sturridge, Roberto Firmino i Giorgio Wijnaldum.

Saznajte bitne informacije prvi!

“Mislio sam da ima smisla postaviti ga za izvođača nakon tog penala za reprezentaciju, ali očito je veći pritisak u Liverpoolu nego u reprezentaciji na utakmici koja odlučuje plasman na Svjetsko prvenstvo”, našalio se Klopp, nakon čega je dodao da bi Sturridge mogao biti novi izvođač.

“Nisam siguran da će on više biti prvi izvođač. Mislim da bi Daniel Sturridge bio sigurna opcija.”

Liverpool je trenutno na razočaravajućem šestom mjestu u Premier ligi sa 16 osvojenih bodova nakon 10 odigranih kola, a večeras će na Anfieldu dočekati Maribor u okviru grupne faze Lige prvaka.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!