NaslovnicaVijestiJuventus odustao od reprezentativca Srbije, Manchester United ima otvorena vrata ka realizaciji...

Juventus odustao od reprezentativca Srbije, Manchester United ima otvorena vrata ka realizaciji transfera!

Prema navodima iz Italije, Juventus se povukao iz borbe za potpisivanje ugovora s iznimno perspektivnim, ali i već dokazanim središnjim braniteljem iz Srbije. Čovjek koji je očarao najveće europske klubove najbliži je preseljenju na Otok.

u Italiji

U ovoj sezoni Nikola Milenković zaludio je mnoge klubove na nogometnoj karti Europe sa svojim fantastičnim nastupima u Fiorentini. Svojim partijama, nepopustljivošću i nekim lijepim golovima upozorio je mnoge europske divove, ali u igri su ostali samo najozbiljniji kandidati.

Neymar u problemima: Svađa sa predsjednikom, čeka ga kazna UEFA…

Očekuje se kako će se Juventus povući iz borbe za njegovo potpisivanje, javlja Calciomercato. Srbijanski branič bi sada trebao biti najbliži transferu u Manchester United, gdje već imaju dobro iskustvo sa Srbima. U klubu je dubok trag ostavio Nemanja Vidić koji je bio kapiten Crvenih vragova a trenutno njihov dres nosi Nemanja Matić.

Cijena za gorostasnog mladića trebala bi iznositi oko 50 milijuna eura, dok se u Fiorentini nadaju da će za svog dragulja uspjeti zaraditi 10 miliona više, odnosno 60 miliona eura. Bilo kako bilo, u Firenci će na ovom transferu profitirati više od deset puta.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!