NaslovnicaVijestiJUVENTUS ŽRTVUJE SVOJU ZVIJEZDU: Prodaju ga kako bi finansirali transfer od preko...

JUVENTUS ŽRTVUJE SVOJU ZVIJEZDU: Prodaju ga kako bi finansirali transfer od preko 100 milijuna eura!

Juventus je, kako se izvješćuje, razmišljao o prodaji Paula Dybale kako bi prikupili sredstva potrebna za dovođenje Benficinog mladog igrača Joao Felixa.

JUVENTUS ŽRTVUJE

Dybala, koji ima 25 godina, bio je instrumentalna figura za Staru damu otkako im se pridružio 2015. godine, postigavši 78 golova u 176 nastupa za klub, pomažući im da dominiraju sa tri uzastopna naslova Serije A i trofejima Coppa Italije.

Međutim, od dolaska Cristiana Ronalda prošlog ljeta, Argentinac se mučio da ima isti učinak, dok je ponekad ispao iz startne postave trenera Massimiliana Allegrija.

Do sada je ove sezone uspio ostvariti samo 10 golova i šest asistencija u 37 nastupa, što je opet izazvalo pitanja o njegovoj budućnosti u Torinu.

Kako piše Calciomercato, putem tiskanog izdanja Tuttosporta, sad se tvrdi da bi ga Juventus mogao prodati ovog ljeta kako bi pomogao finansirati transfer za Joao Felixa.

Navodno će 19-godišnjak koštati više od 100 milijuna eura, pa će Juventus morati žrtvovati igrača kako bi ga doveo ne samo u finansiranju napada, već i kako bi napravio prostor u momčadi s obzirom na to da imaju dosta igrača koji se natječu za napadačke pozicije.

Felix je do sada ove sezone bio u dobroj formi, postigavši 15 golova i pruživši sedam asistencija na seniorskoj i mladoj raizini u 36 nastupa.

Uz očekivanje da će samo nastaviti poboljšavati i razvijati svoju igru, mogao bi biti uzbudljiv dodatak u Torinu, upariti ga sa sunarodnjakom Cristianom Ronaldom kako bi mu pomogao da dovede svoju igru na višu razinu.

Vrijeme će pokazati hoće li se ovo ostvariti za Juventus, jer će Dybala sigurno biti spreman ostati u Juventusu kako bi osvojio još neke trofeje, ali ako ga klub zaista planira prodati, to bi ga moglo natjerati da razmotri svoje mogućnosti na ljeto.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!