NaslovnicaVijesti"Juventusov napadački trio je bolji od Barceloninog!"

“Juventusov napadački trio je bolji od Barceloninog!”

Krilni igrač Juventusa Juan Cuadrado priznao je da je po njegovom mišljenju trio Juventusa Paulo Dybala, Gonzalo Higuain i Mario Mandžukić bolji od Barceloninog popularnog MSN-a.

Juventusov napadački trio je bolji od Barceloninog

Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar se smatraju bez sumnje najboljim napadačkim triom u nogometu svih vremena, nakon što su zajedno osvojili dvije titule prvaka Španjolske, dva Kupa kralja, kao i Ligu prvaka u 2015. godini upravo pobijedivši Juventus u finalu.

Unatoč tome što su zajedno postigli nevjerovatan broj golova, Cuadrado je priznao da ih ne bi izabrao ispred svojih suigrača, koji su ukupno postigli 48 golova ove sezone.

“Izabrao bih svoje suigrače”, rekao je Kolumbijac za službenu stranicu ‘Stare dame’.

“Najbolji iz Juventusovog trija? Nijedan. Dybala nije bio od Mandžukića, a ni Mandžukić nije bolji od Dybale.”

“Svako na različit način doprinosti timu i u tome je naša snaga. Igramo kao obitelj i borimo se do kraja jedni za druge.”

Kolumbijski reprezentativac će se večeras susresti sa južnoameričkim sunarodnjacima Messijem, Suarezom i Neymarom, kada će Juventus, koji ima najbolji defanzivni rekord u Ligi prvaka, ugostiti Barcelonu, koja je postigla najviše golova u takmičenju, u okviru prve utakmice četvrtfinala.

Tim Massimiliana Allegrija se za ovaj susret zagrijao pobjedom protiv Chieva rezultatom 2-0 u vikendu iza naz, kada je Higuain postigao dva gola i tako stigao do svog 21. gola u Seriji A ove sezone, dok je Barcelona pretrpjela šokantan poraz na gostovanju kod Malage istim rezultatom.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!