NaslovnicaVijestiOvako to izgleda kada teniseri zaigraju nogomet usred meča!

Ovako to izgleda kada teniseri zaigraju nogomet usred meča!

Nožni tenis jako je popularna zabava među nogometašima, a evo kako to izgleda kada teniseri zaigraju nogomet, i to usred teniskog meča!

Francuski teniser Jo-Wilfried Tsonga i Benoit Paire dobro su se zabavili tokom meča prvog kola ATP turnira u Halleu. Tokom drugog seta je, nakon jednog servisa, Paireu ispao reket i potom su njih dvojica odlučila da pređu na nogomet.

Benoit je pokušao glavom da prebaci lopticu preko mreže, zabavu je nastavio Tsonga i poslije nekoliko razmijenjenih “dodavanja”, publika je bila izuzetno zadovoljna. Na kraju, Paire je promašio ‘škarice’, ali svejedno je pobrao aplauze njemačke publike.

U zemlji svjetskih prvaka u nogometu, svi igraju nogomet, pa čak i teniseri, a izgleda da se Paire i Tsonga ozbiljno nameću Didieru Deschampsu, izborniku Les Bleusa.

Šalu na stranu, Francuzi su se potom vratili na tenis i Tsonga je došao do pobjede rezultatom 6:4, 7:5.

On će se u sledećem kolu sastati sa Rogerom Federerom, koji je u prvom kolu bio bolji od Johna Millmana.

Turnir u Halleu igra se za nagradni fond od 2.081.830 eura, a titulu brani upravo Federer.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!