NaslovnicaVijestiKai Havertz objasnio zašto mu je bilo teško protiv Brightona!

Kai Havertz objasnio zašto mu je bilo teško protiv Brightona!

Novo pojačanje Chelseaja Kai Havertz nije imao najupečatljiviji debi za Plavce, nakon što su u ponedjeljak navečer pobijedili Brightona u prvoj utakmici nove sezone u Premier ligi.

Kai Havertz objasnio

Njemački reprezentativac stiže sa puno očekivanja na svojim ramenima nakon što je igrao fenomenalno u prethodnom klubu Bayer Leverkusenu, ali priznaje da mu je bilo teško protiv Brightona.

Ipak, Havertz nije prvo veliko ime, a neće biti ni posljednje kojem je trebalo malo vremena da se navikne na Premier ligu, a objasnio je da se osjećao prilično umorno i da mu nedostaje vremena da se stvarno pripremi.

“Osjećam se dobro, bila je to vrlo teška utakmica, vrlo teška jer sam imao dug odmor. Vratio sam se i trenirao samo otpilike pet ili šest dana sa ekipom, tako da mislim da je važnije da smo pobijedili pa sam zbog toga vrlo sretan. Jako mi je drago što sam debitirao i nadam se da ću igrati više ovakvih utakmica.”

“Da naravno (bio sam umoran) mislim da je to normalno. Premier liga je mnogo teža od Bundeslige i vidio sam to na treningu, vidio sam to u igri, ali sretan sam što sam igrao 80 minuta i nadam se da ću sljedećeg tjedna nastaviti.”

Navijači Chelseaja nesumnjivo će se nadati da će Havertz poboljšati svoj nastup.

21-godišnjaka sigurno čeka velika budućnost i jedna loša partija to ne mijenja, ali na ovoj razini igrači će uvijek biti pod pritiskom da dobro nastupaju.

Chelsea sljedeću utakmicu igra u nedelju protiv Liverpoola gdje su autsajderi sa koeficijentom 3.25 na njihovu pobjedu u bet365 kladonici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!