NaslovnicaVijestiKako će Liverpool izgledati protiv Manchester Cityja u večerašnjoj utakmici?

Kako će Liverpool izgledati protiv Manchester Cityja u večerašnjoj utakmici?

Liverpool će večeras da igra protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka, sa ciljem da naprave značajnu prednost u odnosu na Guardiolinu ekipu, pred drugu utakmicu koja će se igrati na Etihadu.

Kako će Liverpool

Redsi su ove sezone postigli 75 golova u Premier ligi, gdje je samo Manchester City postigao više, a posljednjih tjedana su također izgledali mnogo sigurnije.

Menadžer domaće ekipe, Jurgen Klopp i dalje ima neke ključne odluke u veznom redu Liverpoola, a njegovi planovi su se možda promijenili sa vijestima da bi Joel Matip možda mogao propustiti ostatak sezone zbog ozljede.

Sport Mole je objavio kako bi Liverpool mogao izgledati u ovoj utakmici protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka.

Klipp će biti bez Lallane u prvoj utakmici, nakon što je vezni igrač istegao zadnju ložu samo pet minuta nakon što je ušao na teren, dok je to bila njegova prva utakmica u posljednjih mjesec dana, baš zbog te ozljede. Dok je Can također proveo dva tjedna oporavljajući se od ozljede leđa.

Stoga je Alex Oxlade-Chamberlain dobio priliku da impresionira u veznom redu, a Joradan Henderson, James Milner i Georginio Wijnaldum su se borili za druga dva mjesta.

[su_champions_league]

Matip će vjerojatno biti odsutan ostatak sezone, što znači da će Dejan Lovren da bude u tandemu sa Virgil van Dijkom u srcu obrane.

Nema sumnje o tome tko će biti u napadu u Kloppovoj ekipi, sa Sadiom Maneom, Mohamed Salahom i Roberto Firminom koji su kombinovano postigli 19 golova u Ligi prvaka ove sezone.

Ukoliko se kladite na ovu utakmicu, pročitajte našu najavu za Liverpool – Manchester City ovdje!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!