NaslovnicaVijestiKako je došlo do transfera Ronalda u Juventus i ko će zapravo...

Kako je došlo do transfera Ronalda u Juventus i ko će zapravo finansirati sve troškove za portugalsku zvijezdu!

Portugalski dnevni list Record otkriva kako bi Juventus trebao dati Cristiano Ronaldu plaću koja nadmašila plaću najplaćenijih članova kluba za čak nekoliko puta. Ključnu ulogu u ovom transferu odigrat će FIAT grupa, koja je zapravo i pokrenuzla ideju o transferu Ronalda.

transfera Ronalda u Juventus

Uz sve silne glasine da Juventus kupuje Cristiana Ronalda, postavlja se pitanje: kako će Juventus platiti slavnog portugalskog asa, ako on prodaje svoj talent i znanje za čak 30 milijuna eura po sezoni? Politika Plaćanje Juventus je zapravo prilično kruta, te tako najbolji nogometaši Stare dame ni približno ne zarađuju onoliko novca koliko dobiju najbolje plaćeni igrači u klubovima poput Barcelone, Real Madrida, Paris Saint Germain i Manchester Uniteda.

>> Prvi veliki posao: Maurizio Sarri sa sobom u Chelsea dovodi napadača od 60 miliona eura

Portugalski list tvrdi da je rješenje prilično složeno. Juventus bi trebao platiti transfer Ronalda, koji je vrijedan oko 100 milijuna eura a za njegovu plaću brigu bi vodila talijanska automobilska grupa Fiat, od koje se očekuje da će sa Ronaldom biti sklopljen poseban ugovor o sponzorstvu, koji je vrijedan 30 milijuna eura po sezoni. Tako bi izbjegli potencijalne Juventusove probleme za financijski fair play, jer je trenutno najplaćeniji igrač Juventusa argentinski napadač Gonzalo Higuain, koji zarađuje četiri puta manje nego što će primati Cristiano Ronaldo.

[su_bet365_100_bonus]

FIAT i Juventus povijesno su isprepleteni i što se tiče vlasništva, jer porodica Agnelli koja je ustanovila ovu tvrtku ima većinski dio dionica u klubu. Oni danas Juventus kontrolišu preko holdnig grupe EXOR koji drži oko 63 posto udjela kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!