NaslovnicaVijestiKako je Europa reagovala na Leicesterovo osvajanje titule?

Kako je Europa reagovala na Leicesterovo osvajanje titule?

Kako je Europa reagovala na Leicesterovo osvajanje titule? Leicester City je postavio tačku na jedan od najznačajnijih postignuća u povijesti timskog sporta jučer sa kolegama iz Tottenhama koji su odigrali 2-2 protiv Chelseaja i omogućili Leicestrovim ljubiteljima da proslave titulu ranije.

Kako je Europa

Claudio Ranierijeva ekipa je prkosila ogromnoj kvoti od 5001 i potvrdila svoj prvi naslov u svojoj 132-godišnjoj povijesti sa dvije utakmice do kraja sezone.

Vijesti takve povijesne pobjede očito je bio prekriven širom svijeta, a sigurno ne može biti ograničena na uobičajene sportske stolove. Ovo je brz sažetak nekih od najvažnijih novinskih naslovnica diljem Europe.

The Guardian je odlučio da ne postavlja nikakve slika od Leicesterovih navijača ili igrača kako slave, nego su se odlučili za zamišljeni danak od Richarda III. Tijelo posljednjeg Plantagenetskog kralja otkriveno je ispod parkirališta u gradu, prije nego što je prenijeto u Leicesterovu katedralu prošle godine.

https://twitter.com/KathViner/status/727249419515629568

[su_bet365_200_bonus_mali]

The Sun se odlučio za više konvencionalnu sliku sa Leicesterovom prvom momčadi kako slave ispred fotografa na zabavi koju je organizovao Jamier Vardy u svojoj kući. Tako je, Vardy je doista napravio žurku, a mi pretpostavljamo da će to biti žurka za pamćenje.

Ranieri je hvaljen u rodnoj Italiji, Milanski dnevni list Gazzetta dello Sport je objavila i proglasila simpatičnog 64-godišnjaka kraljem i promovirala ga kao rimskog cara.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!