NaslovnicaVijestiKako je propao transfer Lewandowskog u Real zbog dobrih odnosa Bavaraca i...

Kako je propao transfer Lewandowskog u Real zbog dobrih odnosa Bavaraca i Galaktikosa?

Robert Lewandowski dugo je bio želja Real Madrida, ali unatoč velikoj želji, klub iz Madrida nije se usudio krenuti u rat s tradicionalno prijateljskim klubom. U suprotnom, mogli su za sitiniš dovesti Poljaka.

Real Madrid dugo je pratio Roberta Lewandowskog, ali nikad ga nije dobio. Poljski napadač već godinama briljira u ekipi Bayern i sada je već postalo jasno da do transfera Poljaka u Real nikada neće doći.

U 15 minuta milijun lajkova: Cristiano Ronaldo na Instagramu predstavio novu fizuru!

U prošlosti su se stvari mogle odvijati sasvim drugačije. List AS otkriva da je Real Madrid imao priliku dovesti Lewu kada je odlučio da ne produži ugovor s Borussijom Dortmund. Tada je Lewandowski već potpisao predugovor s Bayernom, u kojem je imao klauzulu koja predviđa plaćanje 20 milijuna eura ako se povuče iz dogovora.

To je malo novca za Real Madrid, ali predsjednik Reala Florentino Perez tada nije bio voljan platiti taj iznos. Tadašnji agent Poljaka, Cezary Kucharski pripremio je teren za transfer, ali Perez se povukao iz pregovora jer nije želio ući u rat s Bayernom. Ova dva kluba su tradicionalno u dobrim odnosima kroz čitavu historiju a sa ovim potezom Real je pokazao koliko su zapravo velik klub.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!