NaslovnicaVijestiEvo kako su glasali novinari iz ex-yu u izboru za Zlatnu loptu!

Evo kako su glasali novinari iz ex-yu u izboru za Zlatnu loptu!

Modrić je proglašen za najboljeg nogometaša svijeta, a evo kako su glasali novinari iz ex-yu u izboru za Zlatnu loptu.

Luka Modrić je najbolji nogometaš svijeta i u izboru France Footballa, francuskog časopisa koji dodjeljuje najprestižniju individualnu nagradu u nogometu.

Modrić je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda, koji je u ovom izboru završio odmah iza kapetana hrvatske reprezentacije.

Zlatna Lopta, priznanje za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, posljednja je ovogodišnja velika nagrada u nogometnom svijetu. Modrić je dosad osvojio sve druge nagrade, a novim trofejom u Parizu kompletirao je najbolju godinu u svojoj karijeri. Nakon što je s Real Madridom osvojio treći put zaredom Ligu prvaka s Hrvatskom je došao do finala Svjetskog prvenstva na kojemu je proglašen najboljim igračem prvenstva.

Osvojio je već UEFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a proglašen je i najboljim nogometašem svijeta u FIFA-inu izboru.

Nogometaš Reala je u glasanju novinara za Zlatnu loptu (Ballon d’Or) pobijedio sa 753 boda, drugi je Portugalac Cristiano Ronaldo (476 bodova), a treći Francuz Antoine Griezmann (414 bodova).

Zanimljivo je je da je od susjeda samo novinar iz Srbije na prvo mjesto stavio Modrića. Vladimir Novak iza njega je stavio Griezmanna, Hazarda, Salaha i Neymara.

Slovenac Andrej Stare nije stavio Modrića među pet. Za njega je najbolji bio Ronaldo, a tu su još Hazard, Messi, Oblak i Mbappe.

BiH je zastupao Emir Aletić. Njemu je najbolji bio Messi, a slijede Modrić, Salah, Kane i Ronaldo.

Makedonija je za najboljeg proglasila Modrića. Drugi je Griezmann, Messi je treći, a četvrti Mbappe. Bod je kao peti dobio Hazard.

I Crna Gora je izabrala Luku Modrića kao najboljeg. Iza slijede Griezmann, Hazard, Ronaldo, dok je Messi peti.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!