NaslovnicaVijestiKako su navijači Bayerna pobijedili UEFA-u!

Kako su navijači Bayerna pobijedili UEFA-u!

Navijači Bayerna, kao i većina navijača iz Njemačke, poznati su kao vrlo racionalna publika. Javno se protive svemu što u modernom nogometu smatraju krivim, a to se najviše vidi kada njihovi navijači putuju po Europi na gostovanja pa moraju plaćati skupe ulaznice, što u samoj Njemačkoj nije slučaj.

navijaci bayerna

Ovog puta navijači Bayern pobijedili su UEFA-u. Naime, u više navrata navijači iz Munchena prosvjedovali su zbog visokih cijena ulaznica na gostovanjima diljem Europe. Ovoga puta prvo su bili kaženjeni i tu su izgubili bitku, ali ne i rat. Sada je konačno stigla nova odluka UEFA-e i navijači Bayerna dobili su svoj rat. Novac će im biti vraćen! 

[su_bet365_100_bonus]

O čemu je točno riječ? Naime, Bayern je ove godine gostovao kod Anderlechta u okviru Lige prvaka i cijena ulaznice za gostujuće navijače bila je 100 eura. Ako pitate prosječnog navijača Bayerna – to je puno previše! Da stvar bude gora, domaći navijači ulaznice su plaćali 70 eura za otprilike jednaka mjesta.

Navijači Bayerna tog su dana bacali lažne novčanice od 500 eura na teren u znak prosvjeda i Bayern je zbog toga kažnjen, ali su navijači uložili žalbu kojom traže da UEFA naredi Anderlechtu da im vrati 30 eura po glavi. Zaista – UEFA je to i napravila i klub iz Belgije sada je dužan navijačima Bayerna isplatiti 27.000 eura!  

[su_no1forfootball]

Nije to prvi takav prosvjed za navijače Bayerna

Također ove sezone u okviru Lige prvaka Bayern je putovao na gostovanje u Pariz kod PSG-a, klub iz Munchena biva potopljen 3-0, a Ancelotti dan nakon utakmice dobiva otkaz. No, ono što je navijače Bayerna boljelo jednako kao i poraz od 3-0 jest visoka cijena ulaznice. Naime, navijače je smetalo što moraju plaćati skupe ulaznice klubu koji dovodi igrače za 222 milijuna eura pa su napravili lažne novčanice sa likom Neymara Juniora pa bacali u teren u znak prosvjeda.

No prethodnih godina jednako su prosvjedovali i na gostovanjima u Engleskoj gdje su ulaznice najskuplje u Europi, posebno na Emirates stadionu gdje je Bayern gostovao prošle sezone kada su potpili Arsenala rezultatom 1-5.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!