NaslovnicaVijestiKAKVA VELIČINA: Henderson otkrio što mu je Milner rekao nakon što je...

KAKVA VELIČINA: Henderson otkrio što mu je Milner rekao nakon što je zatražio da podigne trofej Lige prvaka s njim!

Veznjak i kapiten Liverpoola Jordan Henderson dao je zanimljiv intervju u kojem je otkrio kako je njegov suigrač James Milner reagirao nakon što ga je upitao da podigne trofej Lige prvaka zajedno sa njim i trenerom Jurgenom Kloppom.

Milner odbio podići trofej Lige prvaka

‘Redsi’ su slavili rezultatom 2-0 u finalu protiv rivala iz Premier lige Tottenham Hotspura, te tako osvojili prvi trofej pod vodstvom Jurgena Kloppa.

Nakon utakmice, pri dodjeli trofeja, Henderson je prišao vicekapitenu Milneru i zatražio da on i Klopp zajedno sa njim podignu trofej. Ipak, bivši igrač Manchester Cityja je na to odgovorio: “Ukoliko bilo tko, osim tebe, podigne taj trofej, je**no ću ga oboriti na zemlju.”

Na kraju je trofej podigao sam Henderson, ali i dalje je mišljenja kako su ga njih trojica zajedno trebali podići. Rekao je: “Smatrao sam kako smo ga ja, Millie i šef (Klopp) trebali podići zajedno. Znam da ja nosim kapitensku traku kad igram, ali Milner ju je često puta nosio kad ja nisam igrao. On je važan dio svlačionice, bez njega i trenera ovo ne bismo postigli. Međutim, on je odbio podići trofej, što me iznenadilo. Za mene bi fotografija dizanja trofeja značila isto da su on i trener bili tu sa mnom.”

Zatim je dodao kako mu je osvajanje ovog takmičenja već dovoljan uspjeh u karijeri: “Samo osvajanje Lige prvaka sa ovim timom, trenerom i klubom je dovoljno za mene.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!