NaslovnicaVijestiKAKVA ZBRKA U OBITELJI MESSI: Čak je i majka argentinske superzvijezde mislila...

KAKVA ZBRKA U OBITELJI MESSI: Čak je i majka argentinske superzvijezde mislila da će Van Dijk osvojiti Zlatnu loptu!

Ako ste mislili da je Virgil van Dijk osvojio Zlatnu loptu ove godine, niste jedini…čak ni mama Lionel Messija nije očekivala da će zvijezda Barcelone osvojiti prestižnu nagradu.

KAKVA ZBRKA

Argentinski maestro je, naravno, jedan od najvećih igrača svih vremena, a čini se dopadljivo da je sada u šest navrata pokupio prestižnu nagradu, prestigavši Cristiana Ronalda.

Ipak, sigurno je Van Dijk, koji je imao bolju 2019. godinu, naravno pomogao Liverpoolu da pobijedi Messija i Barcelonu na putu do osvajanja Lige prvaka.

Messi ovom prlikom možda smatra sebe sretnim, čak je i njegova majka priznala da je mislila da Van Dijk izgleda kao da će osvojiti ovu nagradu.

“Jako sam sretan. Nismo to očekivali”, rekao je za CNN Radio.

“Mislili smo da je peta posljednja. Iskreno, ovo je bilo prekrasno iznenađenje. Ni on (Messi) to nije očekivao.”

“Ne znam je li saznao nekoliko minuta prije, ne znam, ali mi nismo ništa znali.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!