NaslovnicaVijestiKapetan Danske kritizirao FIFA-u: Ova zabrana je nezamisliva

Kapetan Danske kritizirao FIFA-u: Ova zabrana je nezamisliva

Kapetan danske nogometne reprezentacije Simon Kjaer kritizirao je Međunarodnu nogometnu federaciju zbog prijetnji da će svaki kapetan koji nosi traku “One Love” dobiti žuti karton na početku utakmice.

Kapetan Danske Simon Kjaer bio je jako nezadovoljan takvom odlukom, rekavši da bi sigurno nosio tu traku, ali da ne može ostaviti svoje igrače na cjedilu na samom početku utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ljudi kažu da sam trebao riskirati i nositi tu traku, ali to je lako reći… Ako dobijem žuti karton u petoj minuti, ostavljam suigrače s igračem manje gotovo cijelu utakmicu, a ja im to ne mogu učiniti”, rekao je rekao je Kjaer i nastavio:

“Smiješno je da nas FIFA dovodi u ovakvu situaciju. Takva zabrana je nezamisliva u sredini iz koje dolazim, za društvo u kojem sam odrastao i vrijednosti do kojih mi je stalo. To nema nikakvog smisla.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!