NaslovnicaVijestiKapetan Manchester Cityja prelazi u Barcelonu bez odštete?

Kapetan Manchester Cityja prelazi u Barcelonu bez odštete?

Ilkay Gündogan, veznjak Manchester Cityja, mogao bi u ljetnom prijelaznom roku preći u Barcelonu bez naknade. Prema informacijama engleskog portala 90 min, pregovori između klubova su već dosta odmakli te postoji mogućnost da će njemački reprezentativac zaista promijeniti sredinu.

Nakon što je 2016. napustio Borussiju Dortmund, Ilkay Gündogan prvi je transfer u eri trenera Pepa Guardiole. Od tada je za engleski klub odigrao 290 utakmica i trenutno je kapetan momčadi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ugovor mu vrijedi do kraja sezone i daleko je od dogovora o produžetku suradnje, zbog čega bi u Barcu mogao stići kao slobodan igrač.

Poznato je da Barcelona trenutno ima velikih financijskih problema. Upravo iz tog razloga, mogućnost dovođenja igrača poput Gündogana bez plaćanja naknade za transfer čini se kao idealna opcija za katalonski klub. Ranije je The Athletic također pisao o interesu Barcelone za ovog igrača, ali još uvijek nema službenih potvrda o dogovoru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!