NaslovnicaVijestiKarl-Heinz Rummenigge PRIZNAO: Bayern ima novca za jedan VELIKI TRANSFER!

Karl-Heinz Rummenigge PRIZNAO: Bayern ima novca za jedan VELIKI TRANSFER!

Predsjednik izvršnog odbora Bayern Münchena Karl-Heinz Rummenigge otkrio je da Bayern ima dovoljno resursa za „veliki transfer”, ali će ga realizirati ukoliko bude za to potrebe.

Bayern je u ljetnom transfer roku bio poprilično  pasivan, jer u klub stigao samo Leon Goretzka, koji se preselio u Bavarsku nakon isteka ugovora s Schalkeom. Spomenuti treba kupovinu kanadskog dragulja Alphonse Daviesa, koji će inače nastaviti još neko vrijeme nastupati u ligi MLS a s druge strane, Bayern je prodajom nogometaša zaradio gotovo 90 milijuna eura, nakon što su klub napustili Douglas Costa, Arturo Vidal, Sebastian Rudy i Juan Bernat.

To znači da je Bayern imaa  novca za velika pojačanja a prvi čovjek kluba Karl-Heinz Rummenigge tvrdi da Bayern može priuštiti „veliki transfer”, ali da to neće biti učinjeno samo da bi se zadovoljio  apetit javnosti.

>> KREĆU PO NJEGA U JANUARU: Čelnici Barcelone odredili glavnu metu u zimskom prelaznom roku!

„Prodali smo Douglasa, Vidala, Rudya i Bernata i novac je otišao direktno u klupsku blagajnu. Imamo resurse za velike transfere. Ako prepoznamo potrebu za takvom kupnjom, mi ćemo je realizirati. Zbog toga u budućnost možemo gledati mirno i optimistićno. Mi znao da već imamo vrhunsku momčad. U Stuttgartu su na klupi sjedili Javi Martinez, Corentin Tolisso i James Rodriguez”, rekao je Rummenigge, dodavši.

[su_bet365_koeficijenti]

„Imamo veliki tim, tako da nama ne pomaže da kupujemo skupe igrače samo za to da se zadovolje apetiti javnosti. Vjerujemo u naš trenutni tim. Želimo osvojiti sedmi uzastopni naslov, a akođer je istina da želimo dobre rezultate i u Ligi prvaka. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!