NaslovnicaVijestiKatalonski mediji objavili: Barcelona i Real Madrid kreću u rat za besplatnog...

Katalonski mediji objavili: Barcelona i Real Madrid kreću u rat za besplatnog igrača!

Katalonski mediji su danas objavili da Barca i Real Madrid kreću u rat za Mazraouija. Ovim su mediji najavili novu transfer utrku dva španjolska giganta, a nagrada bi za jednog od njih mogla biti potpis ugovora sa nevjerojatnim desnim bekom iz Ajaxa Noussairom Mazrouijem.

Katalonski mediji objavili

“Barcelona prati događaje na tržištu i traži način da poboljša svoju poziciju desnog beka za sljedeću sezonu. Odavno prate Mazrouija kojem istječe ugovor sa Ajaxom sljedećeg ljeta. Marokanac navodno ne planira produljiti ugovor sa nizozemskim klubom, jer želi u besplatnom transferu otići u Barcelonu,” piše katalonski SPORT i dodaje:

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Jedini problem bi mogao biti Real Madrid koji je također zainteresiran za Mazrouija, te se očekuje da će se uključiti u utrku za njegov potpis, jer bi svaki klub profitirao kada bi doveo takvog igrača u besplatnom transferu.”

Noussair Mazroui je svoju cijelu karijeru proveo u Ajaxu. 24-godišnjak je ove sezone upisao već 16 nastupa za klub u svim natjecanjima, a u tom periodu je postigao četiri gola i tri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!