NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne objasnio kako su zvijezde Manchester Cityja reagirale na zabranu...

Kevin De Bruyne objasnio kako su zvijezde Manchester Cityja reagirale na zabranu igranja u Ligi prvaka!

Manchester City je u petak dobio dvosezonsku zabranu igranja u Ligi prvaka i novčano su kažnjeni sa 24.9 milijuna funti zbog kršenja finansijskog fer-playa.

Kevin De Bruyne inzistira na tome da su zvijezde Cityja i dalje usredotočene na osvajanje trofeja ove sezone i ne razmišljaju o zabrani igranja u Ligi prvaka.

Cityju je u petak izrečena dvosezonska zabrana u europskom nogometu i novčano su kažnjeni sa 24,9 milijuna funti zbog kršenja finansijskih propisa.

De Bruyne i društvo su uživali u svojoj zimskoj pauzi kada su vijesti izašle prošli tjedna, a prvaci Premier lige vratili su se u akciju u srijedu navečer ugodnom pobjedom nad West Hamom.

I nakon tog trijumfa u Premier ligi u kojem je De Bruyne postigao gol za 2-0, Belgijanac se otvorio sa stavovima igrača prateći šokantne vijesti o zabrani.

“Bili smo na odmoru kada je zabrana izrečena. Vratili smo se i igrali smo nogomet”, rekao je De Bruyne.

“Situacija je takva kakva jest, ali vratili smo se, uvježbani kao i do sada i na kraju se za nas ništa zapravo nije ni promijenilo. Mi samo igramo utakmice koje imamo i danas smo imali jedan dobar nastup.”

“Imamo još mnogo toga za igrati, sa dva pehara i Ligom prvaka, pa se nadamo da ćemo uspjeti pronaći svoj ritam što je brže moguće i osvojiti neke naslove na kraju godine.”

Trenutak nakon što je De Bruyne ispunio svoje medijske dužnosti, menadžer Cityja Pep Guardiola isključio je napuštanje kluba u intervju nakon utakmice.

“Zašto bih trebao otići? Rekao sam prije mjesec dana, volim ovaj klub, volim biti ovdje. Zašto bih trebao otići?” , rekao je Guardiola za Sky Sports.

“Razgovarali smo sa igračima. U sljedeća tri mjeseca ćemo se fokusirati na ono što moramo učiniti i nakon toga ćemo vidjeti. Osobno, ja ću biti ovdje.”

“Želim ostati i dalje pomoći klubu i održavati ovu razinu što je duže moguće”, dodao je Španjolac.

City se žalio na zabranu sportskom Arbitražnom sudu u Švicarskoj.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!