NaslovnicaVijestiEvo koliko je vrijedno utrčavanje na teren Kinsey Wolanski u finalu LP

Evo koliko je vrijedno utrčavanje na teren Kinsey Wolanski u finalu LP

U finalu u kojem je Liverpool slavio protiv Tottenhama (2:0) i po šesti put postao prvak Europe, jedan od najzanimljivijih detalja bilo je utrčavanje na teren Kinsey Wolanski, do juče relativno anonimne djevojke poznatog YouTubera Vitalyja Zdorovetskiya.

Lik i djelo Kinsey Wolanski postali su viralni munjevitom brzinom nakon utrčavanja na teren u finalnoj utakmici Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu, u kojoj je Liverpool slavio golovima Salaha (penal) i Origija, te podigao ‘ušati’ trofej namijenjen prvaku Europe.

Wolanski je sinoć u 18. minutu utakmice utrčala na teren sa natpisom “Vitaly Uncensored” na svom bikiniju, promovišući novu Vitalyjevu online mrežu, na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji. Pošto mu je YouTube u više navrata brisao klipove, on je odlučio pokrenuti vlastitu mrežu na kojoj bi objavljivao sadržaje sa atraktivnim djevojkama.

3.97 miliona dolara je vrijednost, u ekvivalentnom vremenu oglašavanja za ”legalne oglašivače”, a koju je na ”nelegalan” način dobio Vitaly Uncensored, stranica za odrasle, na kostimu Kinsey Wolanski nakon što je ona utrčala na nogometni teren tijekom utakmice finala Lige prvaka.

Ona je prije utakmice imala oko 300.000 pratilaca na Instagramu, da bi za manje od 24 sata nakon utakmice broj pratilaca narastao na čak 2.5 miliona, prije nego što joj je iz zasad neutvrđenih razloga izbrisan Instagram profil, za koji je ona tvrdi da joj je hakovan.

Poznati YouTuber i prankster Vitaly Zdorovetskiy, Rus koji živi i radi u SAD-u, te takođe posjeduje američko državljanstvo, ranije se  ‘proslavio’ prekidima velikih sportskih događaja, kao što su Svjetsko prvenstvo u nogometu i NBA, a spriječen je u planiranom upadu na Super Bowl.

Iako mu je zbog ‘loše reputacije’ zabranjen ulaz na većinu stadiona, on je ipak našao način da uđe na tribine stadiona Wanda Metropolitano i prisustvuje finalnoj utakmici, te upadu na teren od strane njegove djevojke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!